Avviser Fredriksen-bud enstemmig

Styret i DHT Holdings mener John Fredriksen-dominerte Frontlines bud på selskapet er utilstrekkelig og undervurderer DHT.

Junge, Heiko

Styret i DHT Holdings har enstemmig avvist forslaget til tankrederiet Frontline om kjøp av alle utestående DHT-aksjer, melder TDN Finans.Ifølge nyhetsbyrået ble det søndag kveld, etter en omfattende gjennomgang, utført i samråd med finansielle og juridiske rådgivere, konkludert med at Frontline-forslaget er utilstrekkelig og ikke det beste for DHT eller selskapets aksjonærer.Styreleder i DHT Erik Lind sier i en kommentar at styret mener at forslaget fra Frontline betydelig undervurderer DHT og representerer et opportunistisk forsøk på å kjøpe selskapet på et lavpunkt i syklusen.Videre opplyses det ifølge TDN Finans at DHT-styret er overbevist om at DHT vil generere betydelig mer verdier til selskapets aksjonærer som et selvstendig selskap.Det er nå en uke siden det ble kjent at Frontline har lagt inn et ikke-bindende bud på tankrederiet DHT Holdings , som er notert på NYSE.Som det fremgikk av børsmeldingen har Frontline foreslått et vederlag på 0,725 Frontline-aksje for hver DHT-aksje, noe som representerer en implisitt kurs på 5,09 dollar pr DHT-aksje basert på sluttkursen på Frontline-aksjen fredag for halvannen uke siden.