De fleste Asia-børsene stiger

Det er mest grønt på Asia-børsene onsdag morgen.

A currency trader watches monitors near the screen showing the foreign exchange rate between U.S. dollar and South Korean won, left, at the foreign exchange dealing room in Seoul, South Korea, Thursday, Oct. 13, 2016. Asian stocks were lower on Thursday as weak China export data disappointed investors and renewed concerns about the health of the world's second-largest economy. (AP Photo/Lee Jin-man) Lee Jin-man

Nikkei-indeksen i Tokyo steg 0,6 prosent onsdag, mens den bredere Topix-indeksen nøyde seg med en oppgang på 0,4 prosent.Endelig tall for Nikkeis PMI-indeks for industrisektoren i Japan var 52,7 i januar, melder TDN Finans. Den foreløpige indeksen var på 52,8.Hang Seng i Hong Kong er ned 0,6 prosent, mens Kospi i Sør-Korea stiger like mye. Straits Times i Singapore klatrer 0,2 prosent.Shanghai-børsen er stengt på grunn av feiring av nyttår.