Derfor kan Telenor-aksjen stige fra start

DNB Markets tror Telenor-aksjen kan få en positiv reaksjon til tross for at selve resultattallene var noe svakere enn ventet.

Meglerbord - Foto: Scanpix

Telenor har lagt frem Q4-tall i dag som viser en omsetning 1 prosent under konsensus og 2 prosent under DNB Markets' estimat.Samtidig var EBITDA 3 prosent under konsensus og 4 prosent under meglerhusets estimat.Ekskludert en avsetning på 251 millioner kroner lå EBITDA 2 prosent under estimatet. «Aksjen kan likevel få en positiv reaksjon ved åpning ettersom guidingen knyttet til kontantstrømmen fremover ser ut til å være bedre enn markedet tidligere har lagt til grunn. I tillegg er det forslåtte utbyttet like i overkant av forventningene», skriver DNB Markets i dagens morgenrapport.Meglerhuset har før eventuelle justeringer på grunnlag av rapporten en kjøpsanbefaling med et kursmål på 161 kroner pr aksje. Kursen stengte i går på 132,50 kroner pr aksje.