DNB Markets anbefaler Nordic Semiconductor

Meglerhus er bull før tall.

Fra DNB Markets' meglerbord. Foto: Are Haram, Finansavisen

Resultatsesongen på Oslo Børs er i startfasen, og fredag i neste uke legger Nordic Semiconductor frem sine endelige tall for 4. kvartal.DNB Markets viser i dagens aksjerapport til at selskapet allerede tidlig i desember guidet en omsetning på 52-54 millioner dollar i kvartalet.- Dette var rundt fem prosent lavere enn selskapets tidligere guiding, og aksjen reagerte umiddelbart med en tilsvarende reduksjon. I etterkant har kursen imidlertid hentet seg opp igjen. Vår gjennomgang av BLE-markedet (bluetooth low energy) indikerer at selskapet allerede har etablert en solid posisjon med sine løsninger, og samtidig har en høy markedsandel som leverandør inn til nye produkter, skriver meglerhuset.- Vi estimerer at dette vil gi solid vekst på topplinjen og for EPS (earnings per share - resultat per aksje) i 2017 og 2018, heter det videre.DNB Markets har en kjøpsanbefaling med kursmål 47 kroner.Aksjen stiger 0,6 prosent til 35 kroner i onsdagens handel på Oslo Børs, og meglerhuset ser dermed en oppside på rundt 34 prosent fra dagens nivåer.