Dof sikrer seg ny avtale

Dof skal nå drifte og forvalte to nye fartøy.

Mons Aase. Foto: Finansavisen

Et norsk selskap, som ikke eies av Dof, har nå inngått en avtale med Olympic Shipping om kjøp av de to skipene Olympic Commander og Olympic Hera, opplyses det i en melding.Dof har nå inngått en avtale med det nye eierselskapet om forvaltning og drift av de to skipene. De har i tillegg en opsjon på kjøp av fartøyene til en pris tilsvarende den utestående gjelden, eller cirka 50-60 prosent av historiske byggekostnader.Olympic Commander vil bli omdøpt til Skandi Darwin, og skal benyttes av Dof på en Shell Prelude-kontrakt i Asia Pacific-regionen. Olympic Hera vil bli hetende Skandi Hera.- Avtalen reflekterer utfordrende markedsforhold, men vi ser på det som en tillitserklæring til vår globale organisasjon at vi blir bedt om å drifte og forvalte disse fartøyene, sier Dof-sjef Mons S. Aase i en kommentar.Les hele meldingen her.