Eidesvik Offshore må nedbemanne

Rederiet sier opp 30 sjøfolk, skriver Sunnhordaland.no, ifølge TDN Finans.

- Vi opplever tøffe dager. Det er det ingen som helst tvil om, sier administrerende direktør Jan Fredrik Meling i Eidesvik Offshore ASA til avisen.Om oppsigelsene sier han følgende:- Det kommer som ett resultat av at vi i øyeblikket har flere skip i opplag, og vi har ikke råd til å sitte med overflødig personell, sier Meling.Når det gleder markedet tror han på bedring, men ikke med det første.- Jeg tror markedet vil snu, men det går nok litt tid før vi for en balanse mellom tilbud og etterspørsel. Akkurat nå ser det vanskelig ut, etter en kombinasjon av for mange skip bygd, og en oljepris i fritt fall. Samlet sett ligger det vel rundt 150 skip i opplag langs norskekysten, sier Meling.Eidesvik Offshore har for tiden fire skip i opplag på egen regning, og ett på befrakter sin regning.