Fredriksen avviser pensjon: - Ikke de neste tre til fem årene

Norges rikeste John Fredriksen har hendene fulle med Seadrill, og avviser at han kommer til å gå av pensjon med det første. 

I et intervjue med Financial Times i helgen sa John Fredriksen at krisesitusjonen i Seadrill tar det meste av arbeidstiden hans.Om betydningen av å komme i mål uten å søke konkursbeskyttelse, sier Fredriksen:- Jeg har aldri tidligere misligholdt. Aldri med bankene, aldri med noe lån.Han er ifølge avisen fast bestemt på at han skal få riggselskapet gjennom nedturen, og det kan være med på avgjøre hvor lenge Fredriksen er med i den daglige ledelsen av imperiet. - Jeg vil se til at vi kommer gjennom dette (krisen i Seadrill), og noen andre forretninger. Å pensjonere seg er ikke et alternativ for meg, i hvert fall ikke de neste tre til fem årene, sier Fredriksen til Financial Times.