Fredriksen: - Nå sitter vi igjen med skjegget i postkassen

Ifølge John Fredriksen har Seadrill de siste årene brukt mye tid på å rydde opp etter hans tidligere nære medarbeider, Tor Olav Trøim.

John Fredriksen-dominerte Seadrill meldte tirsdag morgen at de har planer om å være ferdig med restruktureringen innen 30. april i år, og at forhandlingene har vært mer kompliserte enn ventet.Ifølge Fredriksen selv har selskapet brukt masse energi på å rydde opp i riggselskapet etter at Tor Olav Trøim ga seg, skriver Dagens Næringsliv.- Dette har vi slitt med siden Trøim forlot gruppen. Det var han som drev det finansielle. Dette har vært slitsomt for oss. Det er mye å rydde opp i etter den gjengen, sier han til avisen, men vil ikke gi Trøim skylden for problemene Seadrill har havnet i.- Jeg vil ikke si det sånn. Når du tar på deg så mye, er det umulig å holde tungen rett i munnen. Det gikk litt fort i svingene. Nå sitter vi igjen med skjegget i postkassen etter de finanskarene, sier Fredriksen.Trøim får også kritikk fra Seadrill-sjefen: - Trøim er en liten finansakrobatTrøim selv har ikke besvart DNs henvendelser, verken gjennom hans nye riggselskap Borr Drilling eller hans advokat Erling Lind, men skal ifølge avisen ha blitt orientert om kritikken.