Høyner i Hydro - øyner «blue sky»-scenario

Storbank ser for seg betydelig oppgang.

Oslo Børs har hentet inn nesten alt det tapte fra åpningen.Hovedindeksen står i skrivende stund i 701,38, ned 0,03 prosent.Blant vinnerne er Norsk Hydro, som stiger for tredje dag på rad.Dagens oppgang er på 1,0 prosent til 48,49 kroner.«Blue sky»-scenarioTDN Finans viser til at Credit Suisse har høynet sitt kursmål fra 48 til 56 kroner, og fastholder sin «outperform»-anbefaling.Meglerhuset ser dermed en oppside på rundt 15 prosent fra dagens nivåer.Prognosen er en betydelig prisoppgang for aluminium, basert på stigende etterspørsel og kutt på tilbudssiden.Analytikerne anslår ifølge nyhetsbyrået Hydro-verdsettelsen til 70 kroner i et «blue sky»-scenario.Forutsetningen er da at Kinas myndigheter iverksetter en aluminiumsproduksjonsreform for å bedre luftforurensingen i landet.