Induct utvider samarbeid

Toppsjef er strålende fornøyd.

Induct AS har utvidet samarbeidet med Oslo universitetssykehus (OUS), går det frem av en børsmelding.OUS ønsket i høst å utvide samarbeidet med Induct til også å omfatte et felles utviklingsprosjekt av en helt ny Induct-modul for «Lean management». Den nye modulen er nå klar til å tas i bruk.- Vi er strålende fornøyde med at OUSA og Induct sammen har utviklet en helt ny modul, som videre kan bli implementert ved en rekke andre sykehus i vårt helsenettverk, samt hos kunder som jobber med Lean i andre vertikaler, sier Induct-sjef Alf Martin Johansen i en kommentar.Dette er en prosjektkontrakt innen vertikalen helse, som er en av fem vertikaler Induct fokuserer på (helse, utdanning, kommuner/byer, private selskaper og humanitær sektor).Les mer her.KjendistungtFinansavisen omtalte i fjor høst at toppen av aksjonærlisten i Induct er kjendistung.Øystein Tvenge er nest største aksjonær med 7,75 prosent av aksjene. Broren Torstein er 4. størst med sine 4,23 prosent.Celina Midelfart og søsteren Hermine er gjennom Midelfart Invest oppe på 15. plass med 1,33 prosentVi tar også med Kari Stautland, mangeårig storaksjonær i Opera, som er oppe i 3,2 prosent med sine rundt 240.000 aksjer. Det gjør henne til 8. største aksjonær i Induct.På 30. plass med 52.360 aksjer finner vi dessuten Delray Trading, et selskap Arne Blystad eier sammen med Hermann Refsum Flinder.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også