Kutter kursmålet på Veidekke

Meglerhus velger å kutte kursmålet på Veidekke-aksjen.

DNB Markets gjentar sin kjøpsanbefaling på Veidekke, men har tatt kursmålet ned fra 140 til 135 kroner pr aksje. Kursen stengte i går på 122,50 kroner.«Verdsettelsen er etter vårt syn fortsatt attraktiv basert på forventet P/E for 2017 og 2018. Selskapet presenterer Q4-rapporten den 9. februar og tross lavere estimater for topplinjen gjør høyere marginforventninger at vi estimerer en EBIT for kvartalet på 502 millioner kroner, mot konsensus på 485 millioner kroner», skriver DNB Markets.Nedjusteringen av kursmålet kommer imidlertid som en følge av at estimert EPS for perioden 2017-2018 er redusert på grunnlag av de nye boliglånsreglene innført fra nyttår og ledelsen syn på hvordan disse vil påvirke utviklingen fremover blir dermed et fokusområde ved presentasjonen.