Johan Stub

Meglerhus: Selg aksjen

DNB Markets nedgraderer sin anbefaling på Petroleum Geo-Services.

DNB Markets nedgraderer anbefalingen på Petroleum Geo-Services til salg fra hold, skriver TDN Finans.Samtidig nedjusteres kursmålet på aksjen til 22 kroner fra 28 kroner.«Ledelsen var optimistiske rundt markedsbedring på kapitalmarkedsdagen med forventing om ti prosent aktivitetsøkning år over år. Den kraftige missen i 4. kvartal forsterket imidlertid våre bekymringer, og vi mener utsiktskommentarene er for optimistiske ettersom vi estimerer et fall i offshore lete- og produksjonsinvesteringene på 10-15 prosent i 2017», skriver DNB Markets.De seneste 12 månedene har aksjen steget 1,07 prosent på Oslo Børs. Siden nyttår har PGS imidlertid falt 15,75 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også