Mye står på spill i Funcom

Kommentar: Noen Funcom-aksjonærer er mer engasjert enn andre. Kanskje er det ikke noe å lære av tidligere erfaringer?

Etter at vi i går publiserte en artikkel om Funcom , der vi blant annet minnet om hva som har skjedd med aksjen før og etter tidligere lanseringer, har det haglet inn med sinte eposter og hatmeldinger.På forumet vårt har det tatt helt av.Vi er blant annet blitt beskyldt for å drive markedsmanipulasjon, og en av våre lesere skriver til oss at han har snakket med Oslo Børs, men at det ikke virker som det er noen regler i denne bransjen.Huh.En annen skriver: «Makan til ubalansert artikkel har man sjelden sett noen steder, ren og skjær manipulering». «Skamme deg og dere!!!!!»Huh.Andre er litt mer edruelige, som for eksempel han som bare lurte på hva vi holder på med. «Er det en kampanje eller noe sånt. Har dere hørt om Vær varsom plakaten?»Nesten litt søtt, var det.Men så: «Hva er vitsen med å lage en så forbanna negativ artikkel om et selskap som er totalt renovert og ser ut til å ha startet med suksess? Hva ønsker du å få ut av dette? Synes det rett og slett er pinlig.»Og: «Hva faen er problemet deres, og hva  har dere imot funcom ??  Er det i det hele tatt lov det dere driver med ??»Huh.Vi er også blitt beskyldt for å sitte short i aksjen og at vi har tapt stort på den.Huh. Vi har selvfølgelig ikke, og har selvfølgelig aldri hatt, aksjer i Funcom. Vi sitter heller ikke short i aksjen. Det skulle tatt seg ut.Vi er også blitt spurt om hvilken agenda vi har, som om det skulle være en hemmelighet.Vi har ingen annen agenda enn å rapportere om det som skjer samt å være kritiske til det som skjer. Funcom er intet unntak. Det har vært noe å lære her og den lærdommen har vi videreformidlet. Så langt kan det se ut til at den har vært tung å svelge for noen.Det er faktisk slik at de som har tatt gevinst i forbindelse med lansering av nye spill tidligere, fremdeles er de som har tjent mest penger på jo-jo aksjen Funcom. Det trenger ikke skje denne gangen, men det kan det.La det være helt klart at det ikke er mye som gleder oss mer enn at selskaper tjener penger og at aksjekurser stiger. Vi elsker suksesshistorier, men dessverre har ikke Funcom blitt det enda. Vi håper at Conan Exiles kan bidra til det.Det er heller ikke mye som vil glede oss mer nå enn om Conan Exiles blir en vinner, at Funcom skuffer inn penger og endelig blir en suksess. En norsk spillsuksess. Jo større jo bedre. Aksjen i 10 kroner, 20 kroner eller 50 kroner.Og det vil være fantastisk om selskapet skyter i været og børsverdien stiger til 2,5 milliarder, 5 milliarder eller 12,5 milliarder kroner. Det er lov å drømme, men hvor realistisk er det? Forventningene er skyhøye, slik de også har vært tidligere, og i dag stiger aksjen videre.«Do you feel lucky, punk?»