- Når blekket er på papiret er du sikker

Konsernsjef Karl Johan Bakken i Farstad Shipping sier at rederiet i praksis er i mål med restruktureringen.

Farstad Shipping meldte mandag morgen at selskapet har inngått en restruktureringsavtale og at selskapet slår seg sammen med John Fredriksens Deep Sea Supply og Solstad Offshore, som kontrolleres av Kjell Inge Røkke.Konsernsjef Karl Johan Bakken i Farstad Shipping sier til TDN Finans at rederiet i praksis er i mål med restruktureringen, gitt samtykkene de har fått, selv om endelig godkjenning ikke er på plass.- Når blekket er på papiret er du sikker, men alt håndverket er ikke gjort. Men med den tilslutningen fra sentrale «stakeholders» vi har, inkludert banker, samtykke fra obligasjonseiere er dette i praksis i mål, slik vi ser det, sier Bakken. Alle de toneangivende gruppene er positive, sier han.