Foto: Kitron

Ny Kitron-deal

Kitron har inngår en ny avtale, opplyses det i en melding fredag.

Avtalen er med Rheinmetall MAN Military Vehicles, og omfatter produksjon av elektronikk, måleinstrumenter og kontrollutstyr. Produksjonen vil finne sted ved Kitrons anlegg i Litauen, og selskapet oppgir den potensielle kontraktsverdien til 250 millioner kroner over en femårsperiode.- For halvannet år siden annonserte vi en ny kontrakt med Rheinmetall Defence Electronics. God drift og evne til å oppfylle våre forpliktelser har åpnet nye muligheter i andre Rheinmetall-divisjoner. Denne nye kontrakten med Rheinmetall MAN Military Vehicles er et typisk eksempel på hvordan vi skaper mersalg gjennom horisontal integrasjon med eksisterende kunder, sier Tommy P. Storstein, konserndirektør salg og marked i Kitron ASA i meldingen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også