Ny rekord i New York

Det ble ny rekord igjen på Wall Street onsdag.

Børsene i New York ble trukket ned av smb, oljeservice, bank, finans og forsikring, mens edle metaller, industri og tech trakk opp onsdag.Oljeprisen var under press, men hentet seg inn igjen mot slutten av handelen og lettoljen endte opp 22 cent til 52,39 dollar. Brent steg 12 cent til 55,17 dollar. Gullprisen steg 6,8 dollar til 1.242,9 dollar.Nasdaq steg 0,15 prosent til ny all-time high igjen onsdag. Dow Jones endte ned 0,18 prosent, mens S&P 500 steg marginale 0,07 prosent. De to indeksene ble tynget av finanssektoren, som endte ned 0,8 prosent.Syv av de ti mest omsatte aksjene på Nasdaq endte opp, med Facebook opp 1,8 prosent til 134,20 dollar og Apple opp 0,4 prosent til 132,04 dollar.Gilead smalt ned 8,6 prosent og ble dagens mest omsatte på Nasdaq, etter at selskapet la frem svake regnskapstall for 4. kvartal etter at børsen stengte tirsdag. Inntekter og resultater var dårligere enn i fjor både i kvartalet og for hele året.Bankene trakk ned på NYSE. Bank of America var mest omsatt og falt 1 prosent. J.P. Morgan falt 0,9 prosent og Citigroup falt 1,5 prosent. Wells Fargo endte ned 1,3 prosent og Goldman Sachs falt 0,8 prosent.Bare tre av de ti mest omsatte aksjene steg. Blant dem var Allergan med en oppgang på 3,7 prosent og Alibaba med en oppgang på 2,7 prosent.Pioneer Natural Resources steg 3,9 prosent på nye estimater for selskapets olje- og gassreserver, og utvinningskostnader, etter stengetid på børsten tirsdag.