Ny traderfest på Oslo Børs!

Traderfavoritter fortsetter oppturen på Oslo Børs. Aksjen som steg 75 prosent tirsdag topper vinnerlisten suverent igjen. Og Funcom er mest omsatt! (Oppdatert 10:12)

Oslo Børs stiger bredt onsdag formiddag. Klokken 10:12 er hovedindeksen opp 0,9 prosent til 699,31..OljeprisenOnsdag formiddag omsettes Brent-oljen for 55,57 dollar fatet, ned 0,02 prosent fra tirsdag, mens WTI-oljen stiger 0,1 prosent til 52,85 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 55,88 dollar ved børsslutt tirsdag.Statoil stiger 0,6 prosent til 154,30 kroner.Seadrill Seadrill stupte 28 prosent tirsdag etter å ha kommet med nyheter rundt restruktureringen.  Som et ledd i restruktureringsplanen ønsker selskapet å hente inn minst én milliard dollar i ny kapital.Samtidig tar hovedaksjonær John Fredriksen og konsernsjef Per Wullf skittentøyvasken i full offentlighet der de kritiserer Fredriksens tidligere høyre hånd Tor Olav Trøim. Ifølge Fredriksen har selskapet brukt masse energi på å rydde opp i riggselskapet etter at Trøim ga seg- Den strategien som vi fulgte i Trøim-tiden, har feilet fullstendig. Det står jeg inne for. Jeg vil også si at festen er over etter dette nachspielet. Nå begynner vi å bygge balansen opp igjen, sier Wullf til DN.Onsdag stiger aksjen 8,0 prosent til 17,34 kroner etter å ha vært i minus i åpningshandelen.Januar-vinnere videre opp I.M Skaugen og Funcom gikk som kuler i januar (men det var én aksje som gikk fullstendig bananas ). Februar fortsetter like sterkt for Funcom. Aksjen går 17,6 prosent til 14,68 kroner i heftig handel. Faktisk topper aksjen omsetningsoversikten med 95 millioner kroner. På en drøy time er det registrert nesten 4.000 Funcom-handler!Badger Explorer går nye 56,7 prosent, etter en oppgang på 75,5 prosent tirsdag. Da ble det kjent at Arne Blystads Spencer Trading Inc har kjøpt 25 millioner aksjer i Badger Explorer, og eier nå 6,6 prosent av selskapet. Utbyttefest i Sparebanken VestSparebanken Vest melder om et resultat etter skatt på 270 millioner kroner i 4. kvartal 2016, mot 266 millioner kroner i samme periode året før.Det foreslås et utbytte på 4,50 kroner, mot 1,10 kroner året før, samt 100 millioner kroner i gaver, sammenlignet med 20 millioner kroner i 2015.Egenkapitalbeviset hopper 5,6 prosent til 52,25 kroner.SASSAS etablerer en ny luftfarttillatelse (AOC) i Irland med operative baser i London og Spania. Aksjen stiger 4,1 prosent til 14,05 kroner.