Nytt rateløft i tørrbulk

Oppturen fra onsdag fortsetter torsdag. 

Tørrbulk, illustrasjon. Foto: Finansavisen.
Børs

Onsdag omtalte Hegnar.no tørrbulkratene som den siste tiden har vært i en nedadgående trend. Samme dag steg imidlertid Baltic Dry-indeksen noe, og en analytiker påpekte nylig at ratene historisk sett pleier å løfte seg på denne tiden.Et nytt tegn på det kom i dag, da tall fra Bloomberg viser at Baltic Dry-indeksen stiger 3,2 prosent til 710 poeng, ifølge TDN Finans.Les også: - Jeg tror absolutt at vi har det verste bak oss.  Dagens gjest i Hegnar TV er forøvrig Herman Billung, tidligere sjef i Golden Ocean, og nå sjef i det nystartede tørrlastrederiet Songa Bulk. Selskapet med Arne Blystad på eiersiden hentet nylig inn 100 millioner dollar. Sendingen starter kl.1530. 

tørrbulk
tørrlast
baltic dry
songa bulk
herman billung
golden ocean
lasse kristoffersen
torvald klaveness
Nyheter
Børs