Odd Harald Hauge laster opp i Instabank

Styremedlemmet øker eierandelen sin kraftig.

Ifølge en melding onsdag har styremedlem i Instabank, Odd Harald Hauge, kjøpt 647.334 aksjer i den OTC-noterte banken til 2,45 kroner pr stykk.Etter transaksjonen sitter ha med totalt 686.000 aksjer.Hauge er tidligere journalist og redaktør i Kapital, og har blant annet gått til Sydpolen med Cato Zahl Pedersen og Lars Ebbesen. Nå er han mest kjent som en kritikerrost forfatter, både av romaner og biografier. Andre kjente eiere i Instabank er Arne Fredly, Kristian Falnes, og Thor Hushovd. Les også: Arne Fredly er fortsatt bull på bankStørste eier er den Stavanger-baserte investoren Rolf Smedvig Hodne som eier 7,1 prosent gjennom selskapet sitt Hodne Holding AS.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også