Odfjell inngår avtale

Odfjell har inngått langsiktig befraktningsavtale for to nye skip.

Odfjell har ifølge en melding inngått langsiktige befraktningsavtaler for to nye kjemikalietankskip i rustfritt stål.Avtalen - som omfatter to skip på 35.500 dødvekttonn og 28 lastetanker - er gjeldende for minimum åtte år. Skipene skal bygges ved Shin-Kirushima-verftet i Japan.Planlagt levering er i 4. kvartal 2018 og 1. kvartal 2019.- Vi er svært fornøyde med denne avtalen, som vil tilføre skip av høyeste kvalitet til flåten. Den vil øke Odfjells handelseffektivitet og fleksibilitet overfor våre kunder, og sørge for at vi kan fortsette å tilby førsteklasses service fremover, sier Odfjells konsernsjef Kristian Mørch i meldingen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også