Pacific Drilling tror på innhenting i 2019

Det amerikanske riggselskapet er i likhet med flere andre aktører optimistiske når det gjelder fremtiden. 

Foto: Pacific Drilling

Pacific Drilling som utelukkende eier og operer boreskip for operasjoner på ultradypt vann, ser i likhet med Songa Offshore og North Atlantic Drilling, at markedet er i ferd med å bedre seg.- Markedet fortsetter å utvikle seg som vi tidligere har forutsett med de første tegnene til bedring som vi tror vil lede til en endelig innhenting i dagratene i 2019, sa konsernsjefen i riggselskapet i kvartalsrapporten som ble lagt frem torsdag.- I mellomtiden fortsetter vi å fokusere på å opprettholde driftsplattformen vår, og kvaliteten på eiendelene, samtidig som vi fortsetter samtalene med alle interessentene våre for å sikre den nødvendige finansielle fleksibiliteten for å kunne utnytte den forventede innhentingen, sa han videre.Selskapet hadde et nettotap i 4.kvartal 2016 på 43 millioner dollar, sammenlignet med et nettotap på 13,6 millioner dollar i tilsvarende periode året før.Driftsinntektene endte på 178 millioner dollar i kvartalet, mot 267,6 millioner dollar i samme periode i 2015.Selskapet har for tiden syv boreskip i flåten.