Pangstart for innsiden

Finansavisens innsideportefølje rykker til.

Innsideporteføljen steg 3,5 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs gikk ned 0,8 prosent.Innsiden gjør dermed et kraftig rykk fra markedet, og har med oppgangen på 12,6 prosent fått en pangstart på 2017.Børsen er til sammenligning opp mer beskjedne 2,2 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Oljemygg i knallformNorth Energy var ukens suverent sprekeste, etter en oppgang på 16,7 prosent. Nærmest fulgte Storebrand på pluss 3,0 prosent.Nykommeren Olav Thon Eiendomsselskap bidro med å stige 0,9 prosent, mens Sparebank 1 SMN var uendret.Stolt-Nielsen gikk tilbake 3,3 prosent.Aksjen er likevel opp 26,6 prosent siden Tor Olav Trøim kjøpte aksjer for litt over fem millioner kroner i midten av november. En del av oppgangen er et utbytte på 4,05 kroner fra 22. november som er lagt til kursen.Ingen endringer gjøres denne uken.