Point Resources vil kjøpe oljefelt av ExxonMobil

Den amerikanske oljegiganten ExxonMobil skal være i prosessen med selge sine opererte eierandeler på norsk sokkel.

«Noen selskaper har nylig vist sin interesse for våre egenopererte felt. Som et resultat av dette har vi startet diskusjoner for å vurdere en potensiell kommersiell avtale. Ingen avtale er inngått, men jeg ønsker å dele med dere at diskusjoner pågår», skrev administrerende direktør Morten Mauritzen i et brev til de ansatte nylig, ifølge bransjenettstedet petro.no. Ifølge kilder som petro.no har snakket med skal det i første rekke være det HitecVision-eide oljeselskapet Point Resources som det forhandles med.Representanter for Point Resources skal ha vært på besøk på Balder-feltet mandag, ifølge nettstedet.Feltene det er snakk om å selge er kun de som ExxonMobil selv er operatør på, det vil si, Balder, Jotun, Ringhorne og Sigyn.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også