Resultathopp for Navamedic

Navamedic. Foto: Selskapets hjemmesider.

Navamedic tjente rundt åtte millioner kroner i 4. kvartal.

Navamedic melder om et resultat etter skatt på 7,8 millioner kroner i 4. kvartal 2016, mot minus 10,9 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet før skatt ble 9,1 millioner kroner, sammenlignet med minus 10,6 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet ble 2,6 millioner kroner, mot minus 4,8 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 81,6 millioner kroner, sammenlignet med 65,4 millioner kroner i 4. kvartal 2015.- Navamedic hadde en sterk avslutning på året med betydelig salgsvekst drevet av den nylig oppstartede Imdur-distribusjonen, samt fortsatt sterke resultater for selskapets andre prioriterte merkevarer. Gjennom partnerskapet med TopRidge Pharma Limited, startet distribusjonen av Imdur i det nordiske markedet mot slutten i tredje kvartal, og i løpet av fjerde kvartal utvidet Navamedic distribusjonen til Nederland, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet registrertederfor et rekordhøyt salg, både for kvartalet og hele 2016. Forretningsområdet Pharma og Healthcare har bidratt til en solid EBITDA i perioden, samtidig som Navamedic har gjort betydelige fremskritt med selskapets med-tech produkt,Sippi. Selskapet går nå inn i siste fase av utviklingen av trådløs-funksjonalitet for Sippi og fullautomatisering av urinmålesystemer for pasienter på intensivavdelinger, sier Tom Rönnlund, administrerende direktør i Navamedic.Her er rapporten og presentasjonen. Se presentasjonen LIVE her fra klokken 08:00