Røkke og Fredriksen vil ha tettere samarbeid

Både John Fredriksen og Kjell Inge Røkke håper at de kan samarbeide om flere prosjekter i fremtiden. 

Mandag morgen ble det kjent at Solstad Offshore, Farstad Shipping og Deep Sea Supply nå blir verdens største OSV-selskap.– Vi skaper en ny kraftfull industriell plattform for den fragmenterte OSV-bransjen. Jeg ser spesielt frem til å jobbe med Aker med det nye selskapet. Vi har hatt et godt samarbeid i lang tid, og jeg ser frem til å jobbe med dem på Solstad og forhåpentlig nye prosjekter fremover, sier Fredriksen i en uttalelse til DN.  Kjell Inge Røkke svarer slik på invitten: – Aker og jeg ser frem til å samarbeide med John Fredriksens og hans system. Jeg har kjent John i cirka 20 år, og jeg er imponert over hva han har fått til. Jeg er overbevist om at Aker og Fredriksen-systemet gjennom samarbeid kan spille hverandre bedre, og gjennom samspillet få tilgang til flere forretningsmuligheter, skriver Røkke i en epost til DN.Aker-sjef Øyvind Eriksen sier til avisen at de beundrer det Fredriksen har fått til gjennom mange år.- Aker håper også at dette kan bli starten på et omfattende samarbeid, sier Aker-sjef Øyvind Eriksen til DN.