Eivind Yggeseth

Ryanair-avtale ventes i boks før sommeren

En feeder-avtale mellom Norwegian og Ryanair rykker stadig nærmere, og Kjos utelukker ikke at de vil samarbeide med flere selskaper.

Feeder-avtalen mellom de to lavprisselskapene som skal bidra til å sluse Ryanairs passasjerer til Norwegian sin langdistanseruter, har vært diskutert i over et år og flere ganger har en avtale blitt omtalt som nært forestående.Konsernsjef i Norwegian Bjørn Kjos sa på dagens kvartalspresentasjon at det kun er tekniske ting som gjenstår før en slik feeder-avtale med Ryanair er på plass.Til nyhetsbyrået TDN Finans sier Kjos at de venter å ha den på plass før sommeren.Han åpner også for at det etter hvert kan kan komme i stand samarbeid med flere lavprisselskaper. - Vi må først ha på plass Ryanair, og så er det helt naturlig å gå på de andre lavprisselskapene, som Easyjet, som har en stor tilstedeværelse på Gatwick, sier Kjos til nyhetsbyrået.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også