Savner du TV-sendingen?

Problemene skal nå være løst (oppdatert).

Siste: Mandag ettermiddag skal problemene være løst, og TV-sendingene onsdag, torsdag og fredag i forrige uke er nå synlige.TidligereFra og med onsdag i forrige uke (15. februar) har Økonominyhetene ikke vært synlige i vår TV-feed.Vi har fått mange henvendelser på dette, og jobber på spreng med å få løst saken, slik at programmene blir tilgjengelige i etterkant.I mellomtiden kan du se fredagens sending her. Torsdagens innslag med Songa Bulk-sjef Herman Billung kan du se her.I dag starter live-sendingen klokken 15:30. Gjest er toppsjef Jon Erik Reinhardsen i PGS.KvartalspresentasjonerVi vil samtidig minne om at Hegnar.no overfører en rekke kvartalspresentasjoner direkte. I forrige uke overførte vi 21 presentasjoner.Når resultatsesongen avsluttes tirsdag i neste uke (28. februar) overfører vi 10 presentasjoner: Aker ASA, Asetek, Höegh LNG, INSR Insurance Group, Multiconsult, Next Biometrics, Nordic Nanovector, PCI Biotech, Vistin Pharma og Zalaris.Se oversikten her.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker