Sevan Marine sikrer avtale med ExxonMobil

Sevan Voyageur. Foto: Sevan Marine

Sevan Marine ASA melder fredag at de har inngått en langsiktig rammeavtale med den amerikanske oljegiganten ExxonMoobil.

Rammeavtalen er for levering av tjenester og bruk av Sevan Marine sin sylinderformete skrogteknologi.Den totale verdien av rammeavtalen er avhengig av individuelle ordrer, og selskapet opplyser at de forventer at den første ordren under avtalen vil bli annonsert senere i februar.- Vi er henrykt over å ha sikret en langsiktig rammeavtale med ExxonMobil. Det er nok en milepæl i utviklingen av Sevan Marine, dets sylinderformete skrogdesign og engineering-kompetanse. Vi ser frem til å støtte ExxonMobil i årene som kommer, sier CEO i Sevan Marine ASA, Reese McNeel i en pressemelding.Han legger til at det har vært en økende interesse for selskapet unike design fra flere oiljeselskaper de siste månedene.Selskapet tror det er en refleksjon av et marked i endring der store oljeselskaper er mer villig til å vurdere andre teknologier, samt Sevan Maries egen innsats innen forretningsutvikling.