Songa Offshore oppdaterer markedet

Songa Offshore har sendt ut en fersk flåteoppdatering.

Songa Offshore har sendt ut en flåteoppdatering for januar.Både Songa Equinox og Songa Endurance oppnådde en oppetid på 100 prosent, og jobbet i perioden for Statoil i Norge. De hadde i perioden inntjeningseffektivitet på henholdsvis 97 og 99 prosent. Songa Encourage jobbet også for Statoil, med en oppetid på kun 4 prosent. Etter en lekkasje 2. januar har riggen vært til en overhaling og inspeksjon, men forventes nå å være tilbake i fullt arbeid i løpet av få dager.Songa Enabler hadde en oppetid på 75 prosent, med en en inntjeningseffektivitet på 75 prosent. Riggen er i øyeblikket ute av arbeid, men forventes tilbake 1. april.Songa Delta, Songa Dee og Songa Trym er for tiden uten kontrakt, og markedsføres nå for nye oppdrag.Les hele meldingen her.