Toshiba klarer ikke levere regnskap i tide

Toshiba har bedt om en måneds  utsettelse på regnskapene.

Toshiba-aksjene falt 9,20 prosent til 227,0 yen på Tokyo-børsen natt til tirsdag etter at det ble klart at selskapet tar nedskrivninger på 6,3 milliarder dollar på den amerikanske kjernekraft-divisjonen. Selskapet klarer heller ikke å få klart regnskapene i tide og ber om en måneds utsettelse.
Børs

Toshiba-aksjene falt 9,20 prosent til 227,0 yen på Tokyo-børsen natt til tirsdag etter at det ble klart at selskapet tar nedskrivninger på 6,3 milliarder dollar på den amerikanske kjernekraft-divisjonen.Selskapet klarer heller ikke å få klart regnskapene i tide og ber om en måneds utsettelse.Styreleder Shigenori Shiga, som ble valgt for kun ni måneder siden, velger nå å gå av.Toshiba holder pressekonferanse kl. 10:30 norsk tid. Hittil i år er Toshiba ned 19,8 prosent. 

toshiba
Nyheter
Børs