Trøim og Celina har økt formuen med en milliard

Finansparet har stor suksess med felles investeringer.

Investor Tor Olav Trøim har bygget sitt eget finansimperium gjennom investeringsselskapet Magni Partners i London etter at han brøt med skipsreder og tidligere forretningspartner John Fredriksen i 2014, skriver DN.Avisen påpeker at det nå - blant andre - er kjæresten Celina Midelfart som er Trøims nye forretningspartner.Superparet har gjort flere store investeringer etter at de to kjøpte seg opp i Storebrand for halvannet år siden, og har bygget verdier for minst 1,1 milliard kroner, ifølge DNs beregninger.Ifølge avisen har Middelfart og Trøim til sammen en urealisert gevinst i Storebrand på rundt 290 millioner kroner. Videre har Tøim en urealisert papirgevinst på 500 millioner kroner i Borr Drilling, mens Celina Midelfart sitter på aksjer for 56 millioner kroner. I Golar LNG har Trøim fortsatt et papirtap siden toppen, men verdiene er større enn kostpris, summerer DN seg frem til. Dette er de største investorene på Oslo Børs