Tror Storebrand vil stige på tall

DNB Markets tror Storebrand-aksjen kan stige fra start i dag.

Fra DNB Markets' meglerbord. Foto: Are Haram, Finansavisen

DNB Markets tror Storebrand-aksjen kan stige i kjølvannet av resultatfremleggelsen. Investorenes fokus vil være rettet mot kapitaldekningsgraden og forslag om utbytte, tror meglerhuset.«Vi lå her inne med en estimert kapitaldekningsgrad på 170 prosent, på linje med konsensus, og et utbytte på 1,50 kroner pr aksje. Fasiten viser en kapitaldekningsgrad på 160 prosent og et utbytteforslag på 1,55 kroner pr aksje. Konsensusforventningene til utbyttet lå på 1 krone pr aksje og det innebærer at vi her kan få en positiv reaksjon i aksjen når markedet åpner», skriver DNB Markets i dagens morgenrapport.Kursen stengte tirsdag på 51,90 kroner pr aksje. Før eventuelle justeringer som følge av oppdateringen har meglerhuset en kjøpsanbefaling med et kursmål på 59 kroner pr aksje.