Wall Street strikes back

Børsene i New Yorkt stiger på kvartalstall og solide nøkkeltall. Ellers ventes det på den amerikanske sentralbankens rentebeslutning som kommer i kveld. 

Som ventet stiger alle de store indeksen på Wall Street fra start.Dow Jones stiger 0,42 prosent til 19.947,43 poeng, S&P 500 er opp 0,36 prosent til 2287,05 poeng, mens Nasdaq-indeksen er opp 0,70 prosent til 5654,34 poeng.Apple steg kraftig i førhandelen, og fortsetter oppturen etter åpning. Aksjen stiger fem prosent etter at selskapet la frem resultater tirsdag som var mye bedre enn ventet.Videre stiger bankene, mens konsumaksjer som Coca Cola og McDonald's faller 0,4 prosent begge to. ADP-tall I forkant av børsåpningen steg futures-kontraktene ytterligere etter publiseringen av ADP-tallene som overrasket stort på oppsiden. Det er skapt 246.000 nye jobber i privat sektor i amerikansk økonomi i januar måned, viser ADP-rapporten som er en god indikator på hvordan et vil gå når den viktige arbeidsmarkedrapporten legges frem fredag.  Konsensusestimatet var ifølge Reuters 165.000, og analytikerne hadde anslag som varierte mellom 140.000 og 200.000.KvartalstallDen kanskje mest spennende resultatrapporten som ventes onsdag er Facebook.