Junge, Heiko

Aker Solutions med ny kontrakt

Tildeles kontrakt verd 300 millioner kroner for andre fase av Johan-Sverdrup-prosjektet.

Aker Solutions opplyser i en melding at Statoil har tildelt selskapet front-end engineering and design-kontrakt (FEED), i forbindelse med andre fase av Johan Sverdrup-prosjektet.FEED-arbeidet er for den andre prosesseringsplattformen på feltet og broen som vil tilknytte den til stigerørsplattformen, og er forventet levert i første kvartal i 2018.Kontrakten har en verdi på 300 millioner kroner og bokføres som del av ordrebeholdningen i første kvartal 2017.- Vi har arbeidet tett med Statoil for å redusere kostnadene betydelig og øke den samlede effektiviteten på denne utviklingen. Vi er svært tilfreds med å fortsette å støtte kunden vår i arbeidet med å drive dette prosjektet videre, uttaler Aker Solutions-konsernsjef Luis Araujo i meldingen.FEED-kontrakten er del av Aker Solutions' tiårige rammeavtale for Johan Sverdrup-feltet, som ble tildelt i 2013.Aker Solutions har jobbet og jobber fortsatt med utviklingen av førstefasteutbyggingen av Johan Sverdrup.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også