Dette kan bli Europas neste finanssenter

Med brexit på trappene står flere land klare til å ta over Londons posisjon som finanssentrum. Luxemburg er ett av dem. 

Børs

Området City i London har vært EUs finanssenter i en årrekke. Når Storbritannia nå forlater EU, står flere land klare til å ta over.Luxemburg mener selv de kan være den rette arvtager som finanssenter for Europa.Under et besøk i Singapore, kom Luxemburgs finansminister Pierre Gramegna med en rekke uttalelser i den retning.Han pekte blant annet på at landet allerede er en inngangsport til Europa og er klar for å ta en større rolle.- Vi har trippel A-rating fra alle kredittrangeringsbyråene. Det er mye forutsigbarhet og stabilitet politisk, økonomisk og finansielt, sa Gramegna til CNBC under besøket.

pierre gramegna
luxemburg
city
london
europa
eu
brexit
Nyheter
Børs