DNB bekrefter: 100 jobber forsvinner

Storbanken omorganiserer.

DNB bekrefter onsdag at banken omorganiserer bedriftsmarkedsvirksomheten. - Det er ikke bare privatkundene som har blitt selvbetjente. Også bedriftskundene løser de fleste av sine daglige bankbehov selv. Samtidig digitaliserer banken egne prosesser. Det stiller nye krav til oss som bank – og vi styrker satsingen på utvikling av enkle digitale løsninger og nyttige verktøy som gjør at kundene våre øker sjansene for å lykkes i virksomheten sin, sier konserndirektør for bedriftsmarkedet i DNB, Benedicte Schilbred Fasmer, i en pressemelding.DNBs bedriftsmarkedsområde slår sammen dagens syv regioner til fire, og samler samtidig en del kundeteam for å bygge større fagmiljøer. Samtidig styrkes miljøene som skal utvikle digitale løsninger for bedriftsmarkedet.Omstillingen medfører at bedriftsmarkedet reduserer bemanningen med ca. 100 årsverk. Enkelte medarbeidere vil få nytt arbeidssted.17 årsverk tilDNB understreker at banken fortsatt vil utnytte hele dagens kontornett for å møte bedriftskundene der de er.- Det vil etter endringen fortsatt være over 1.200 medarbeidere som jobber i DNB for å hjelpe små og mellomstore bedrifter i Norge, heter det.Samtidig har DNB denne uken kommunisert endringer og nedbemanning i produktorganisasjonen innen personmarked, tilsvarende 17 årsverk.Hele meldingen her.