Bilde hentet fra Wentworths hjemmeside.

Fersk oppdatering fra Wentworth

Wentworth Resourses oppdaterer sine anslag i Tanzania.

Wentworth Resourses har nå oppdatert sine anslag for gassreservene i Mnazi-bukten i Tanzania, opplyses det i en melding.De netto påviste pluss sannsynlige reserver (2P) er verdsatt til 180,3 millioner dollar etter skatt. De netto reservene anslås til 19,3 millioner fat oljeekvivalenter (MMboe), og brutto 30,2 MMboe.Selskapets påviste reserver (1P) estimeres til brutto 18,3 millioner fat, og netto 13,3 MMboe.De påviste, sannsynlige og mulige ressursene (3P) estimeres til netto 26,1 MMboe og brutto 26,1 MMboe.Iløpet av det første hele produksjonsåret har brønnene ifølge selskapet produsert som forventet. Fra 2018 er det ventet en økning i volumene som følge av oppstart av nye kraftstasjoner.Les hele meldingen her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også