Hansson laster opp i Nordic American Offshore

Styreleder i det USA-noterte offshorerederiet, Herbjørn Hansson, har økt aksjebeholdningen sin i selskapet.

Hansson med familie kjøpte torsdag 120.000 aksjer i selskapet til en kurs på 1,10 dollar pr aksje.Det fremgår av en pressemelding sendt ut fredag.Han befester dermed posisjonen sin som en av de største eierne i rederiet som for øyeblikket har 10 moderne forsyningsskip i flåten.På spørsmål om bakgrunnen for kjøpet, svarer Hansson kort.- Jeg har stor tro på selskapet, sier han til Hegnar.no.Når det gjelder flåten til selskapet, tenker han at den skal økes kraftig.- Nå har vi 10 skip. Om to til tre år må vi ha 30 skip, sa han til Hegnar TV for to uker siden.  Med blant annet flåteutvidelse i tankene hentet selskapet nylig inn drøye 400 millioner kroner i en emisjon. Se igjen sendingen her. AksjeskrellRederiet har hatt en tøff reise på børsen de siste årene. Siden toppen i 2014 har aksjen falt hele 94,36 prosent, og så langt i år er aksjen ned 61,40 prosent.Selskapet har imidlertid klart å opprettholde utbyttebetalingene.Pr nå har rederiet betalt utbytte 12 kvartaler på rad.