Ledelsen snakker om gjennombrudd – aksjen hopper ni prosent

StrongPoint i Sverige har i dag signert en rammeavtale med Axfood for leveranser av StrongPoints Click & Collect-løsninger.«Gjennombrudd for Click & Collect i Norden», er overskriften på børsmeldingen fra selskapet.StrongPoints selvbetjente henteskap - «lockers» - har 39 konfigurerbare rom for frys-, kjøl- og normal temperatur slik at absolutt alle typer dagligvarer kan utleveres. Skapene kan stå både innendørs og utendørs - i inntil 30 kuldegrader.Løsningen er 100 prosent utviklet av StrongPoint og har vært testet flere steder i Stockholm gjennom 2016.- Effektiv utlevering av dagligvarer, uten kostbare transporter og uten krav til avtalte leverings- tidspunkter, er nøkkelen til fremtidens e-handel for dagligvarer og for StrongPoints Click & Collect-suksess, sier konsernsjef Jørgen Waaler i StrongPoint.En ordre på de første syv systemene er allerede mottatt.Nyheten blir godt mottatt på Oslo Børs hvor aksjen hopper 8,8 prosent til 16 kroner.


Les også