Richard Drew

Rallyet fortsetter for Snapchat

Fire minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen falt 0,05 prosent og står i 5.858,34 poeng, mens Dow Jones står i 21.032,27 poeng etter en oppgang på 0,14 prosent.Janet YellenFredag ettermiddag norsk tid skal sentralbanksjef Janet Yellen holde et innlegg i Chicago hvor hun snakker om fremtidsutsiktene til den amerikanske økonomien.Seema Shah, som er global investeringsstrateg hos Principal Global Investors, slår i «Bloomberg Daybreak: Europe» fast at forventningene om en renteøkning i USA har endret seg dramatisk i løpet den siste uken.Nå er sannsynligheten for en heving 15. mars på hele 79,7 prosent ifølge CME FedWatch Tool .SnapchatSnap - den sosiale mediaplattformen Snapchats morselskap - ble den største snakkisen etter å ha debutert på NYSE med et smell torsdag.Aksjen steg tidlig over 50 prosent fra IPO-kursen på 17 dollar, men roet seg ned etterhvert og endte til slutt på 24,48 dollar, opp «bare» 44 prosent.Les også: - Det er umulig å regne seg frem til dagens aksjekursFredag omsettes aksjen for 26,43 dollar, opp 7,97 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også