Renteøkning og Snap-rally

Trader Gregory Rowe works on the floor of the New York Stock Exchange, Monday, Oct. 17, 2016. Stocks are opening slightly lower on Wall Street, led by a decline in health care stocks. (AP Photo/Richard Drew) Richard Drew

Børsene på Wall Street fortsatte opp fredag.

Amerikanske børser rikket seg likevel ikke av flekken da Fed-sjef Janet Yellen, ifølge eksperter, så godt som bekreftet renteøkning ved møtet 14.-15. mars, under en tale i Chicago fredag.Ifølge eksperter er det etter talen priset inn en 96 prosent sjanse for renteøkning.- En renteøkning i mars er allerede priset inn, sa Wouter Sturkenboom, ved Russell Investments, til Marketwatch. Han ble ikke overrasket av Yellens tale. Dow Jones endte uforandret på 21.001, mens S&P 500 steg 0,1 prosent til 2.383.Teknologitunge Nasdaq Composite steg 0,2 prosent til 5.871.Blant aksjer som markerte seg under børsdagen var Snap. Aksjen fortsatte torsdagens børsrally etter notering, og la på seg ytterligere 10,6 prosent fredag.Det skjer samtidig som tre av fem analytikere er negative til aksjen, med kursmål mellom 10 og 16 dollar, ifølge Bloomberg.Costco Wholesale falt 4,4 prosent etter å ha lagt frem kvartalstall som viste omsetning og resultat som var lavere enn ventet.