Sliter med å forklare sjefens lønnshopp

Aker Solutions' toppsjef Luis Araujo har hatt en lønnsøkning på over 50 prosent i 2016.

En kraftig lønnsøkning for Aker Solutions' toppsjef Luis Araujo får ansatterepresentant og konserntillitsvalgt i Aker Solutions, Atle Teigland, til å reagere, skriver DN. – Det er klart at det er vanskelig å få forståelse blant ansatte for at de skal stå fast i lønn eller i noen tilfeller gå ned i lønn samtidig som toppledelsen henter ut større tillegg. Det skurrer for de fleste, sier han til avisen. I selskapets årsrapport, som ble sluppet torsdag denne uken, kom det frem at lønnspakken til Araujo, økte med over 50 prosent i fjor.Ifølge DN er det det største lønnshoppet av toppsjefene som ble offentliggjort i årsrapportene.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også