Statoil klar for kontrakt-signering

Boringen i Salinas-bassenget kan likevel starte så sent som i 2018 melder selskapet.

Statfjord C. Foto: Harald Pettersen/Statoil.
Børs

Statoil vant i desember 2016 kontrakten om to dypvannsblokker i Salinas i et konsortium sammen med BP og Total. Statoils Mexico-sjef, Helge Haldorsen, melder at disse vil bli signert fredag ifølge Bloomberg News.Samtidig kommer det frem at boringen i Salinas-bassenget i Mexico kan komme til å begynne først i 2018 eller tidlig i 2019.Statoil har også registrert seg for Mexicos auksjon av 15 gruntvannsblokker 19. juli i år ifølge Bloomberg News. Selskapet ser også på muligheten for å delta i fremtidige lisensrunder og i joint venture-muligheter med Pemex.

energi
statoil
helge haldorsen
salinas-bassenget
bp
total
Nyheter
Børs