Kjetil Holta. Foto: Finansavisen

- Vet ikke hva jeg skal bruke pengene til

Investor Kjetil Holta casher trolig inn i overkant av 500 millioner når Active Brands selges til FSN Capital.

Kjetil Holta har 180 millioner kroner i kostpris på investeringen i Active Brands. Med en prising på en milliard kroner sitter han etter det DN erfarer igjen med en papirgevinst på en halv milliard kroner.Ifølge avisen vil noe av dette reinvesteres i selskapet, og han vil fortsatt ha 20 prosent eierandel.– Jeg vet ikke hva jeg skal bruke pengene til, men jeg synes det er god forvaltning ikke å ha så mange av eggene i én kurv, sier Holta. Investoren forteller til DN at han er i ferd med å bygge opp sitt eget lille oppkjøpsfond i Holta Invest.– Nå er vi godt i gang og har mange spennende investeringer både privat og på børs. Å ta aktive eierroller gjennom aktive eierskap i styret er noe vi ønsker å gjøre mer av, sier Holta til DN.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også