Advarer mot to aksjer

Publisert 25. april 2017 kl. 12.30
Oppdatert 25. april 2017 klokken 12.30
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 261 ord

I tirsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Odfjell Drilling mens REC Silicon og Bakkafrost får en salgsanbefaling.- Odfjell Drilling ligger i en stigende trend og en videre positiv utvikling innenfor trendkanalen indikeres. Positiv volumbalanse med høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang styrker trendbildet og indikerer en økende kjøpsinteresse blant investorer. Aksjen har noe kortsiktig motstand rundt 21 kroner, og et eventuelt brudd opp gjennom dette nivået vil utløse et kjøpssignal. Ved reaksjoner ned har aksjen støtte rundt 19 kroner. Det er ikke meldt om handelsaktivitet blant nøkkelpersoner i selskapet. Innsidevurderingen er dermed nøytral. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- REC Silicon har siden midten av januar vist en svak utvikling innenfor en fallende trend på kort og mellomlang sikt. Fallende trender indikerer at selskapet er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorer er avtagende. Aksjen har støtte ved 93 øre, og et eventuelt brudd ned gjennom dette nivået vil anses som et salgssignal. Selskapet presenterer tall for 1. kvartal den 3. mai. Vurdering: Svak salgskandidat, skriver Investtech.- Bakkafrost ligger i en fallende trendkanal på kort og mellomlang sikt og en videre negativ utvikling i trendretningen indikeres. Aksjen har motstand over dagens nivå ved 267-277 kroner og noe kortsiktig støtte ved 252 kroner. Brudd opp gjennom motstanden vil indikere et positivt stemningsskifte blant investorer, mens brudd ned gjennom støtten vil utløse et salgssignal og åpne for videre fall i aksjekursen. Det er ikke meldt om signifikante handler blant meldepliktige investorer det siste året. Innsidevurderingen er dermed nøytral. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.