Anbefaler Haudemann-favoritt

Meglerhus oppgraderer til kjøp.

Meglerbordet hos DNB Markets. Aksjer Aksjehandel Børs Børskurs Økonomi Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Børs

DNB Markets har oppgradert sin anbefaling på NRC Group til kjøp fra hold, og løfter kursmålet til 70 kroner fra 60 kroner, følger det av en oppdatering fra meglerhuset fredag.I løpet av mars annonserte NRC Group to oppkjøp og DNB Markets har i forkant av førstekvartalsrapporten den 11. mai justert estimatene for 2017 og fremover.«Første kvartal er lavsesong for selskapet og vi venter at driftsresultatet for kvartalet kommer inn på -11 millioner kroner. Samlet sett for inneværende år ventes et driftsresultat på 164 millioner», skriver DNB.Fokus vil være på ordreinngang og -reserve ved utgangen av kvartalet.«Vi estimerer ordreinngangen i kvartalet til 540 millioner og en ordrereserve ved inngangen av andre kvartal til 1,6 milliarder», skriver DNB-analytikerne.Jan Haudemann-Andersens investeringsselskap Datum er største aksjonær i NRC Group, med 12,9 prosent eierandel.

aksjetips
dnb markets
nrc group
Nyheter
Børs