KjøpLogg inn

Arctic henter Norges mest kjente mentaltrener

Mads Syversen og Arctic hentet i januar i år inn coach- og mentaltrener Erik Bertrand Larssen.

Publisert 20. april 2017 kl. 07.53
Oppdatert 20. april 2017 klokken 13.17
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 212 ord
Foto: Scanpix

Arctic, som legger bak seg et rekordår, har nå 221 ansatte.En av de sist ankomne er motivasjonsekspert og performance-coach Erik Bertrand Larssen, skriver DN.Kapital skrev om denne ansettelsen allerede i januar i år og Bertrand Larssen uttalte da at han var superstolt over å få mulighet til å jobbe i Arctic, og det er helt fantastisk at jeg får lov til å ha denne typen rolle i et meglerhus med så mange dyktige ansatte. - Det er både modig og fremoverlent av Arctic å ansette en egen performance coach. Det er jo et miljø som, på mange måter, er ganske tøft og maskulint, sa han til Kapital da, etter å ha vært på plass i meglerhuset siden nyttår.- Jeg har personlig gått til Bertrand ved flere anledninger og har kjent ham i fem år, sier Arctic-sjef Mads Syversen til avisen. Syversens møte med Bertrand Larssen har vært viktig av flere grunner. Det var Bertrand Larssen som introduserte Syversen for sin svigerfar Trond Mohn som nå eier 36 prosent av Arctic og dermed er meglerhusets største aksjonær og den eneste som ikke jobber der selv.- Jeg traff Trond via Erik. Trond er en positiv, interessert og aktiv eier og jeg opplever ham som meget langsiktig. Vi har løpende dialog om butikkens utvikling, sier Syversen til DN.