KjøpLogg inn

Carnegie oppgraderer Grieg Seafood - roper kjøp

Meglerhuset mener oppdrettselskapet er lavt priset, og at nå er et bra tidspunkt å kjøpe aksjen på.

Publisert 26. april 2017 kl. 13.01
Oppdatert 26. april 2017 klokken 13.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 111 ord

Carnegie oppgraderer anbefalingen på Grieg Seafood til kjøp fra hold, sier analytiker Lage Bøhren til TDN Finans onsdag.Kursmålet beholdes på 80 kroner.- Vi har tatt opp aksjen til kjøp fordi aksjen har korrigert mye og vi mener «risk/reward»-forholdet ser langt bedre ut nå. Grieg handles til svært lave multipler, pris/inntjening på 7 i 2017, sier han og legger til at han synes oppdrettsmarkedet fortsatt ser sterkt ut.Han påpeker imidlertid at markedet er preget av stor usikkerhet. - Det er fortsatt stor usikkert knyttet til markedsutviklingen i sektoren de neste månedene, men vi mener at etter kursfallene de siste månedene er denne risikoen priset inn, sier han.Carnegie har også en kjøpsanbefaling Bakkafrost og Salmar.