KjøpLogg inn

- Dealen med BW stinker

– Ingen har spurt oss hva aksjonærene mener, vi burde i hvert fall bli hørt, sier stjerneforvalter Jan Petter Sissener. 

Publisert 27. april 2017 kl. 06.35
Oppdatert 27. april 2017 klokken 06.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 116 ord
Eivind Yggeseth

Investor og porteføljeforvalter Jan Petter Sissener raser mot ledelsen og styret i tankrederiet DHT, som han mener har gitt fra seg makten og kontrollen over selskapet uten å spørre aksjonærene, skriver DN.Ifølge avisen eier Sissener og fondet han forvalter én prosent av DHT, men har i likhet med øvrige aksjonærer ikke fått ta stilling til budet.Han mener «alle» er sure og ville ha grepet Frontline-budet med begge hender, bare for å sende DHT-styret og ledelsen et budskap.-  Sympatien er det ingen tvil om er hos Frontline. DHTs corporate governance (selskapsstyring og internkontroll, red.anm.) hører 80-tallet til. Det er ikke ledelsen og styret som bestemmer om et tilbud er attraktivt. Det er aksjonærene, sier Sissener til DN.