KjøpLogg inn

Får fem nye kontrakter i Spania

Axactor anslår kontraktene har en verdi på rundt 28 millioner kroner.

Publisert 27. april 2017 kl. 13.27
Oppdatert 27. april 2017 klokken 13.27
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 91 ord
Meglerbordet hos DNB Markets. Aksjer Aksjehandel Børs Børskurs Økonomi Foto:

Axactor opplyser i en melding torsdag at selskapet har blitt tildelt fire kontrakter med fire spanske finansinstitusjoner og en teleoperatør.Selskapet forventer at kontraktene samlet har en verdi på tre millioner euro, tilsvarende 28 millioner kroner.- Avtalene fortsetter å styrke vår juridiske virksomhet i Spania sammen med å fremheve Acactors forpliktelse. Ikke bare tilbyr vi omfattende og skreddersydde løsninger til finanssektoren, men nå også til telekomselskaper i det spanske markedet, sier Axactor Spania-sjef,  Andrés López.Aksjen er opp 1,21 prosent på Oslo Børs torsdag ettermiddag, og handles i skrivende stund til 2,50 kroner.